Over Eijsink

 

Eijsink  is totaaloplosser als het gaat om het optimaliseren en faciliteren van bedrijfsprocessen. We zijn de verbindende schakel tussen jou als ondernemer, je klanten en je leveranciers. Onze dienstverlening is breed: van afrekensystemen en bar- & keukenmanagement tot personeelsplanning en webshops met kassakoppeling. Én natuurlijk de allerbeste, meest betrouwbare pinapparaten op de markt! Of je nu op zoek bent naar mobiele flexibiliteit, superklein en licht, geïntegreerd en uiterst stabiel: we hebben altijd de betaalterminal die bij je past. Voor een gunstige prijs!

 

Kies je voor Eijsink, dan kies je voor topkwaliteit én de allerbeste service. Werken aan optimaal ondernemerschap en onbetaalbare relaties is onze kracht. Gelukkige, succesvolle klanten zijn dan ook al ruim 30 jaar voor ons het grootste compliment. We staan 24/7 voor je klaar. Met alle plezier!

Op zoek naar een nieuwe pin, je huidige pinapparaat vervangen of gewoon een vraag over betaalterminals of bijvoorbeeld contactloos betalen? Neem vandaag nog vrijblijvend contact op via 0880 55 66 77, verkoop@eijsink.nl of vul ons contactformulier in.